CO2-ZERO workshop

Informatie

 
De CO2-ZERO, een 100% elektrische tender die zonder walstroom meer dan 12 uur kan varen!. Wie kan haar op dit punt verslaan?

Degenen de die  interesse in duurzaamheid hebben en die dit onderwerp tijdens een volledig duurzame tocht samen met collega's of andere gelijkgestemden willen bespreken, kunnen zich inschrijven voor een dagdeel van 3 uur of een dag van 6 uur. Minimaal aantal deelnemers is 4 en maximaal 8.
 
Het vaargebied is de Vechtstreek, Loosdrecht, Vinkeveen en de regio Amsterdam.
 
Tijdens de tocht neem je deel aan een Workshop Duurzaamheid waar de laatste ideeën over de transitie van fossiele brandstoffen naar alternatieve duurzame energiebronnen bediscussieerd zullen worden. Uitgangspunt is om samen te bespreken hoe deze verandering een win/win situatie kan opleveren voor de aarde en de portemonnee. Het inzicht dat duurzaamheid geen geld kost maar juist geld en waardering kan opleveren, is het leidmotief van de workshop.
Het is dus niet de bedoeling om alleen theoretische mogelijkheden te bespreken maar juist de mogelijkheden die direct praktisch zijn uit te voeren. Als hulpmiddel voor de discussie worden er een aantal kaarten met stellingen gebruikt om de discussie te stimuleren. Ook zullen er voorbeelden gegeven worden van innovatie duurzame projecten die mogelijk ook op andere plaatsen of situaties kunnen worden gebruikt. Men kan kiezen om de leiding van de workshop zelf te doen of gebruik te maken van ervaren ondernemers die aan  onze stichting zijn verbonden.
 
Een tocht zonder motorgeluid en zonder uitlaatgassen door de natuur en de stad is  de ultieme sfeer om de creativiteit te stimuleren. Immers de tocht met de CO2-ZERO bewijst genoemde win/win situatie.
 
De CO2-ZERO is van alle gemakken voorzien. Ze heeft een elektrisch toilet, inductie kookplaten, koelkast, nespresso koffiemachine, warm en koud water. Er is continu 220 en 12 volt beschikbaar. 
 

De kosten voor de workshop en de tocht per dagdeel (3 uur) zijn €475,= ex btw. Hierin is begrepen koffie/thee, frisdranken en versnaperingen.

De kosten van een dagtocht (6 uur) zijn €950,= ex btw. Hierbij wordt ook een lunch bestaande uit belegde broodjes geserveerd.